Potrebna Vam je dobra osnova kako biste nahranili kožu ukoliko želite besprekoran ten i ukoliko ovo čitate imate sreće obzirom na to da smo mi istraživali i istraživali i pronašli savršenu formulu. Bila nam je ispred nosa sve vreme i sada je otkrivamo i Vama- AKTIVNI KISEONIK…


Aktivni kiseonik je komponenta koja daje savršen prvi korak kada je u pitanju briga o sebi. Otvara pore, dozvoljava ćelijama da upiju sve hranljive sastojke proizvoda koji je sledeći korak u nezi. Na primer, želite da Vaša koža bude hidrirana i dobro nahranjena tokom noći kako biste se probudili blistavi i sveži.

Da, hidrantna krema koju koristite mora biti dobra i da, neka krema za područje ispod očiju ne bi škodila, ali ako naprskate lice sa malo aktivnog kiseonika odmah nakon čišćenja lica, razlika koju ćete primetiti postaviće aktivni kiseonik na sam vrh liste Vaših omiljenih proizvoda!

Tako da, kada kažemo dualna nega mislimo na to da biste značajno poboljšali dnevnu rutinu nege sa jedinim dodatnim korakom koji biste uraditi na samom početku, a zahvaljujući tom jednom dodatnom koraku, zablistaćete!



ŠTA IDE NAKON KISEONIKA? 

Kao što smo rekli, nakon čišćenja kože i prskanja čiste magije na nju (aktivni kiseonik), možete se vratiti Vašim uobičajenim daljim koracima brige o sebi.

BIOXGN je kreirao formulacije koje savršeno idu jedna sa drugom
#1 Aktivni kiseonik
#2 Kolagen ili vitaminski serum
#3 Antirid (područje ispod očiju)
#4 BIOXGN krema za lice (lice & vrat)
(kada želite da svoju dnevnu rutinu podignete na još viši nivo)


I eto ga, spremni ste!

Vaša koža je zdrava i blista!