Glavnu ulogu u ovoj priči igra komponenta za održavanje života- KISEONIK. On je srž naše filozofije brige o sebi- DUALNA nega, gde koristite kiseonik nakon što očistite lice kako bi koža prodisala, pore se otvorile i Vaša koža je spremna za sledeći proizvod iz Vaše svakodnevne nege…Vizija savršenosti kože je dakle pronađena u formulaciji komponenti za DUALNU negu.

 

Zatim prelazimo na sastojke. Svi sastojci superiornog kvaliteta potiču iz Švajcarske. Najviši kvalitet jednak je visokim performansama na koži.

Mirisi BIOXGN lepote, najfiniji mirisi infuzije parfema uvezeni iz Italije, se proizvode lokalno, u Srbiji, kao i sam brend.

Možete izabrati omiljenu kolekciju. Sa jedne strane imate Pearly kolekciju-biserni prah u svakom proizvodu zadovoljava sve potrebe Vaše kože, lica i kose, kombinovan sa različitim ekstraktima biljaka i kolagenom. Sa druge strane, uskoro ćemo Vam prezentovati naše letnje favorite, iako ih neće moći ostaviti ni tokom zimskih dana, BIOXGN Golden kolekciju- zamenili smo biserni prah sa 24- karatnim zlatom i napraviti kombinaciju komponenti koja je izvan ovog sveta. Takođe, neki od njih svetlucaju i čine Vašu kožu da izgleda zlatno i božanstveno.

Bliska budućnost će nam doneti više kolekcija, neke se upravo sada već spremaju, ali pustićemo Vas da se zaljubite prvo u ove kolekcije.

Ovo je vrsta brige o sebi koju biste trebali svakodnevno upotrebljavati. Među toliko vrunskih brendova za brigu o sebi, BIOXGN želi da premosti jaz između luksuznog i pristupačnog. Prava lepota pripada svima. Pored svega ovoga, naši proizvodi su pristupačnih cena za svakodnevnu upotrebu.

Za koga je BIOXGN napravljen? Ovo je zaista svačija šolja čaja. Muškarci i žene podjednako dobijaju ovde kada pričamo o lepoti i koži I kosi zdravog izgleda.

Ukoliko ovo čitate to znači da znate nekoliko stvari o brigi o sebi i imate nekoliko kozmetičkih trikova. Hajde da pričamo još više na ovu temu!